הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המשטרה הוציאה צו סגירה לפיצוצייה אשר מכרה אלכוהול לקטינים ובית המשפט ביטל את צו הסגירה

אבי בר
המשטרה הוציאה לפני כמה ימים צו סגירה למשך 15 יום לפיצוצייה ברחוב ירושלים 2 אשר מכרה אלכוהול ל – 2 קטינים. אולם עורכי הדין עתרו לבית המשפט לבטל את צו הסגירה, בטענה שלמשטרה לא קמה סמכות סגירה, אלא רק סמכות של התראה לפני סגירה.



על פי טענת עורך הדין של הפיצוצייה עו"ד סמי מחאמיד, ניתן להוציא צו סגירה לעסק על מכירת אלכוהול, רק אם במהלך השנתיים העסק קבל התראה על עבירה לפי חוק רישוי העסקים, או במהלך 3 שנים כבר קבל צו סגירה, ובמקרה של הפיצוצייה, היו כבר מספר פעמים של תפיסת מכירת אלכוהול לקטינים, אולם בכל הפעמים עברו מעל שנתיים או מתחת לשנתיים אך הם הסתיימו ללא הרשעה, ומבחינת השופט אם אין הרשעה אי אפשר לראות בזה כאילו סוג של התראה, לכן הורה לבטל את צו הסגירה.

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה