מערך הסייבר הארצי של משטרת ישראל במבצע רחב היקף כנגד חשודים בהחזקה והפצה של חומר פדופילי ברשת הדארקנט.
במסגרת המבצע הארצי כנגד חשודים בהחזקה והפצה של חומר פדופילי ברשת, ערכו הבוקר בלשי ימ"ר מרכז - נוער חשיפה וחוקרי הסייבר בהונאה מרכז מבצע רחב היקף של חיפושים ועיכבו 6 חשודים לחקירה ובהם תושב רחובות בגין חשד להחזקה והפצה של חומר פדופילי.
מבצע זה בא לאחר חקירה סמויה של יחידת הסייבר הארצית בלהב 433 שבמסגרתה בוסס חשד לכך שהחשודים עוסקים בהחזקה והפצה של חומר פדופילי. החקירה החלה לאחר שנאספו על ידי היחידה מידע וראיות לכאורה, חלקם מבוססים על שיתוף פעולה בינלאומי המצביע על חשד לכך שחשודים ישראלים פועלים ברשת הדארקנט לצורך השגה והחלפה של חומר פדופילי. על אף מאמצם של החשודים להסוות את פעולתם, התאפשרה החשיפה והפעילות הודות למאמצים מודיעיניים, טכנולוגיים, מבצעיים וחקירתיים של היחידות.
בהתאם להתפתחות החקירה, יובאו מי מהחשודים לדיון בבקשה להאריך את מעצרם בבית המשפט.
ללוח הדירות לחצו על הלינק
http://www.be106.net/news_inner.php?city=233&id=9681
הסבר על רשת האינטרנט "דארקנט" (מתוך ויקיפדיה)
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה