הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ערב חג אז מותר ומצווה לציין דברים חיוביים... הממונה על השכר באוצר מדווח כי בעיריית רחובות לא התגלו חריגות שכר לעומת 113 עיריות ומועצות שבהן התגלו חריגות שכר לפחות פעם אחת ב – 4 השנים האחרונות

אבי בר
דורון מילברג מנכל העירייה
דורון מילברג מנכל העירייה


הממונה על השכר באוצר מגיש מידי שנה דו"ח על חריגי שכר במגזר הציבורי, כאשר הדו"ח מתייחס תמיד לשנתיים לאחור, והשבוע הוגש הדו"ח על שנת 2013. הדוח מתייחס הן לחריגות שכר והן לשיאני שכר, כאשר בדו"ח יש התייחסות ל – 4 שנים קודמות (שנת 2010 – 2013), הדוח כולל לא רק את העיריות, אלא גם גופים הקשורים לעירייה כגון חברה כלכלית או המועצה הדתית וכד' וכל גוף/עובד אשר חרג בשכר נדרש להשיב את הכסף . בדו"ח צויינו 113 עיריות ומועצות ש"כיכבו" לפחות פעם אחת במהלך 4 השנים  האחרונות (ויש כאלה שמככבים שנה אחר שנה) כדי שהציבור יידע אם אותו גוף גם תיקן עצמו.
ולגבי עיריית רחובות, הממונה על השכר מדווח כי לא התגלו חריגות שכר ב – 4 השנים האחרונות. לא העירייה ולא בגופים הכפופים לה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה