הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

קלפר איתן וקיריוליוק אנסטסיה, ממועדון או-שו רחובות, זומנו לטקס הוקרה של מרכז הפועל, שנערך לאלופי עולם ואלופי אירופה בכל ענפי הספורט

אבי בר


לטקס, שנערך בשבוע שעבר  לכל ספורטאי הפועל שזכו במדליות באליפות אירופה ואליפות עולם, הגיעו עשרות ספורטאים, מתוכם שני ספורטאים ממועדון האו­-שו ברחובות - קלפר איתן- אלוף עולם לשנת 2014 וקיריליוק אנסטסיה- אלופת אירופה לשנת 2015.
 

 
 
חדש! לוח הדירות של אתר be106
ללוח הדירות לחצו על הלינק
 
http://www.be106.net/news_inner.php?city=233&id=9681
 

אלכס פרנקל, מאמן נבחרת איגוד התאחדות האו-שו בישראל ומאמן מועדון או-שו רחובות:
 "אני גאה בספורטאים הרחובתיים הטובים ביותר בארץ, שמקבלים את פרסי מרכז הפועל. זה כבוד גדול להגיע להישגים בקנה מידה בינלאומי. במועדון רחובות מתאמנים ספורטאים מהטובים בעולם ועל כך אני מודה לעיריית רחובות, אשר תורמת לספורטאים שלנו וללא עזרתה, לא ניתן היה לגדל אלופים בקנה מידה עולמי".

את הספורטאים בירכו מנכ"ל מרכז הפועל, יורם אורנשטיין, וח"כ מיקי זהר, יו"ר ועדת הספורט בכנסת.
 
ענף האו-שו (קונג פו), הוא ענף לא אולימפי, המרכז את ענפי הקרב הסיניים, ופעילים בו מיליוני ספורטאים ברחבי העולם. מועדון או-שו ברחובות פועל בשיתוף המחלקה לקליטת העליה בעיריה.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה