הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מהפכה אמיתית בדירות לצעירים... עו"ד אלדד פרי עומד לבנות ברחובות את "עיר הצעירים" עם 1200 דירות וכל דירה במחיר של 490,000 ₪

קבוצת אלדד פרי תקים 1,200 מיקרו דירות ברחובות במחירים של 490 אלף שקל לדירה* פרויקט "עיר הצעירים" יבנה בסמוך למכון ויצמן ותחנת הרכבת בעיר, ויכלול 2 בניינים של 24 קומות כל אחד, בשטח של 35 מ"ר לדירה* במתחם יבנו גם שטחי מסחר, משרדים, ומרכז ספורט ובילויים שיכלול בריכת שחיה, מגרשי כדורסל, טניס, חדר כושר ועוד...

אבי בר

ההדמיה של הפרויקט


קבוצת אלדד פרי חתמה עם בעלי קרקע פרטיים על  אופציה לשנה לרכישת קרקע בשטח של 15 דונם בכניסה הצפונית לעיר רחובות בפינת הרחובות הרצל ודרך אצ"ל, בסמוך למכון ויצמן, הפקולטה לחקלאות, קרית המדע ולתחנת הרכבת. היקף העסקה כ- 160 מיליון ₪.

על הקרקע תקים הקבוצה פרויקט מגורים בשם "עיר הצעירים" שיכלול כ-1,200 מיקרו דירות 2 חדרים בגודל של כ- 35 מ"ר כל אחת, בשני מגדלים בני 24 קומות. מחירי הדירות החל מ - 490 אלף שקל לדירה. בנוסף יכלול הפרויקט כ- 2000 מ"ר של שטחי מסחר ומרכז ספורט ובילויים שיכלול בריכת שחיה, מגרשי כדורסל, טניס, חדר כושר ועוד. המתחם יכלול גם שטחי משרדים ומסחר בשטח כולל של 17,000 מ"ר בבניין שלישי שיוקם בו.

הקבוצה צופה שהיקף ההשקעה בפרויקט יעמוד על כ- 1 מיליארד ₪.

חדש! לוח הדירות של אתר be106
ללוח הדירות לחצו על הלינק
 
http://www.be106.net/news_inner.php?city=233&id=9681


לדברי ד"ר אלדד פרי, מייסד קבוצת אלדד פרי:

צילום רונן פדידה

"פרויקט 'עיר הצעירים' ברחובות נותן מענה לצעירים המחפשים דירות קטנות. בשנים האחרונות מרבית הדירות החדשות שנבנות בישראל הן דירות 4 , 5 ו 6 חדרים ואין היצע של דירות קטנות לרכישה או להשכרה. רחובות היא עיר עם מספר מוסדות אקדמאיים בולטים היוצרים ביקושים גבוהים לדיור מצד קהל של צעירים וסטודנטים. ידם של אותם סטודנטים אינה משגת לקנות דירות 4 חדרים חדשות בעיר ולכן נוצר ביקוש למיקרו דירות שימכרו ישירות לצעירים או למשקיעים שיצרו שוק חדש של מיקרו דירות להשכרה.

הפרויקט יוקם באזור המבוקש ביותר ברחובות, הסמוך  לקרית המדע ,למכון ויצמן לפקולטה לחקלאות ולתחנת הרכבת, מה שיאפשר לצעירים  להתגורר במרחק הליכה ממקומות הבילוי של העיר, ממוסדות ההשכלה הגבוהה ונגישות גבוהה באמצעות הרכבת לאזור המרכז ".

מבחינת נתוני התחלות הבניה בעיר רחובות בשנים האחרונות ניתן לראות כי ב- 20 השנים האחרונות נבנו בעיר כ- 60 דירות 2 חדרים בלבד שהן 0.3% מסך הדירות שנבנו בעיר בתקופה זו.  מספר דירות 3 חדרים שנבנו בעיר עומד על כ- 1200 המהוות אף הן כ- 7% בלבד מהדירות שנבנו בתקופה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה