הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לודמילה בוגוסלבסקי מנהלת גן ’כליל החורש‘, פזית שני מנהלת פסג”ה, רחובות ואילנה מלחי מנהלת אשכול גנים חנ”מ ‘רננים’ נבחרו למנהלות פורצות דרך של מחוז מרכז משרד החינוך

בחינת המועמדים שמה דגש על תהליכי ניהול הכוללים בין היתר, מנהיגות חינוכית ופדגוגית, תרבות ארגונית, שגרות וסדירויות.

מערכת האתר

מנהלות ומנהלים פורצי דרך בשנת הלימודים תשפ"ה

משרד החינוך מפרסם את שמות המנהלות והמנהלים פורצי הדרך לשנת תשפ"ה. חברי ועדת פרס החינוך במחוז מרכז, בראשות מפקחת המחוז הגב' גלית חרובי, בחנה את מועמדותם של מנהלות ומנהלים לפרס חינוך כ"פורצי דרך". בחינת המועמדים שמה דגש על תהליכי ניהול הכוללים בין היתר, מנהיגות חינוכית ופדגוגית, תרבות ארגונית, שגרות וסדירויות.

אלו המנהלות הזוכות מרחובות:

גב' לודמילה בוגוסלבסקי מנהלת גן ’כליל החורש‘, רחובות


גב' פזית שני מנהלת פסג”ה, רחובות


גב' אילנה מלחי מנהלת אשכול גנים חנ”מ ‘רננים’, רחובות


מנהלת מחוז מרכז, ורדה אופיר:

"הסוד טמון באנשים. מנהלות ומנהלי בתי הספר ברחבי המחוז הנם חוד חנית חינוכית וערכית. מנהיגותם מתבטאת בהובלה של תהליכים בית ספרים איכותיים לתלמידים ולצוות החינוכי, מתוך אחריות ציבורית לתפקידם החינוכי. כמדי שנה ופרט בצל מלחמת חרבות ברזל היכולת לנהל שיגרת חינוך הצריכה ייחודיות ניהולית שהביאה לידי ביטוי פלורליזם מחשבתי לצד קנאות ביצועית. אני גאה ומוקירה את עשייתכם החינוכית למען תלמידי ישראל, יישר כוח! את המלחמה הזו והמציאות שתבוא אחריה ננצח דרך החינוך."



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה