2 חשודים מתל אביב ורמת גן סחטו עשרות אלפי שקלים מגברים במסגרת פרשיית סחיטה מינית לאחר שהתחזו לנשים

חוקרי משטרת יפו סיימו את חקירת פרשיית סחיטה מינית בה 2 חשודים סחטו עשרות אלפי שקלים - הוגשה הצהרת תובע
במהלך החודשים האחרונים, חוקרי משטרת יפו ניהלו חקירה סמויה של פרשיית סחיטה מינית של קורבנות, לאחר שנוצר קשר בקבוצות בטלגרם בין הקורבנות לחשודים שהתחזו לנשים והחליפו תמונות אינטימיות.
במעבר לשלב הגלוי, בלשי משטרת יפו יחד עם יחידות נוספות של מחוז ת"א עצרו 2 חשודים בזמן מפגש סחיטה נוסף.
רס"ר עמית דמרי, חוקר במשטרת יפו, מסר: "באחד המקרים, הסוחטים היו פוגשים כל חודש את הקורבן, לאחר שהיה מושך את קצבת הנכות מביטוח לאומי ולוקחים ממנו את רוב הכסף במסגרת הסחיטה."
החשודים, תושבי תל אביב ורמת גן בגילאים 26 ו-52, נעצרו והועברו לחקירה במשטרת יפו. החקירה התנהלה תוך הארכת מעצרם בבית המשפט מעת לעת.
לאחר שצוות החקירה סיים את פעולות החקירה וגיבש תשתית ראייתית נגד החשודים, הוגשה הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש נגדם כתב אישום ובקשה למעצר עד תום הליכים.



צילומים:דוברות המשטרה
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה




מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.