קבוצת נערות ט' של מכבי ארזים רמת גן, בהדרכתו של המאמן אלדד חפץ, העפילה לגמר גביע המדינה בכדוריד לאחר ניצחון מרשים בתוצאה 25:31 על הפועל קרית אונו. המשחק המכריע יתקיים ב-2 ביוני, ובו תתמודד הקבוצה מול א.ס רמת השרון, שניצחה את א.כ נס ציונה בחצי הגמר.
הקבוצה, שהשיגה הישגים מרשימים בעונה שעברה, כולל זכייה באליפות והגעה לגמר גביע המדינה, מצפה כעת להזדמנות נוספת לזכות בגביע. במשחק האחרון, הקבוצה הפגינה שליטה מוחלטת מהפתיחה והובילה ביתרון שיא של עשרה שערים. כל שחקניות הסגל השתתפו במשחק, והמצטיינות היו גיל שרף עם 11 שערים, קשת גולדברג עם 9 שערים ושירה אבישר שסיפקה 12 אסיסטים.
ברכות לקבוצה ובהצלחה רבה בגמר!
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.