סיור "נבדלים ומאוחדים" בשיכון ותיקים ברמת גן - 7 במאי 2025: הסיור, שאורכו כשעתיים וחצי, יחשוף את המשתתפים לסיפורים המרתקים של דמויות היסטוריות שחיו ופעלו בשיכון.

סיור מרתק בשיכון ותיקים ברמת גן: "נבדלים ומאוחדים"
ביום רביעי, 7 במאי 2025, בשעה 17:30, יתקיים סיור ייחודי בשיכון ותיקים ברמת גן בהובלת נאוה גני, מורת דרך ותושבת השיכון. הסיור, שאורכו כשעתיים וחצי, יחשוף את המשתתפים לסיפורים המרתקים של דמויות היסטוריות שחיו ופעלו בשיכון.
שיכון ותיקים, שהוקם בשנת 1954, נחשב לשכונת דגל ברמת גן הצעירה. השכונה תוכננה בקפידה על ידי ראש העיר דאז, אברהם קריניצי, ושימשה בית לקצינים, אנשי ביטחון, סופרים ואמנים. במהלך הסיור, המשתתפים יכירו את סיפוריהם של דמויות כמו עמוס בן גוריון, ד"ר חיים גמזו, אבא אחימאיר ועוד רבים אחרים.
הסיור יתחיל באנדרטת המחתרות על גדת הירקון, מקום בעל משמעות היסטורית רבה, ויסתיים למרגלות הר נפוליאון. ההרשמה לסיור תיפתח בקרוב, ומומלץ לעקוב אחר עדכונים.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.