הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית רמת גן התקינה 59 עמדות עגינה חדשות לאופניים ברחבי העיר ומזמינה את התושבים לבקש מיקומים נוספים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק כרמל שאמה הכהן
צילום מתוך דף הפייסבוק כרמל שאמה הכהן

עיריית רמת גן הודיעה כי בעקבות פניות תושבים ובמסגרת המאמצים לעידוד תחבורה בת קיימא, הותקנו החודש 59 עמדות עגינה חדשות לאופניים ב-17 מוקדים מרכזיים ברחבי העיר. המהלך נועד לקדם את חזון הפחתת התלות ברכב פרטי ולעודד שימוש באמצעי תחבורה ידידותיים לסביבה.

העמדות החדשות מוקמו בסמוך למוסדות חינוך, אזורי מסחר, מרכזי תרבות ופנאי. בחירת המיקומים נעשתה על בסיס פניות שהתקבלו מתושבים ובשיתוף פעולה עם קהילת הרוכבים בעיר. בעירייה מדגישים כי חניית אופניים נגישה, נוחה ובטוחה חיונית לעידוד התניידות ירוקה ובריאה ברחבי רמת גן.

בין המיקומים המרכזיים בהם הותקנו העמדות החדשות ניתן למצוא את קניון ביאליק, שדרות ירושלים, רחוב נגבה, רחוב עוזיאל, רחוב רש"י, רחוב הרא"ה, רחוב המעפיל, רחוב חיים לנדאו, רחוב הפודים ומוקדים נוספים.

התקנת עמדות העגינה מהווה חלק ממהלך רחב יותר לשיפור המרחב הציבורי בעיר. תוכנית זו כוללת גם הרחבת מדרכות, הנגשת תחנות אוטובוס ופעולות נוספות שמטרתן לשפר את חוויית התחבורה הציבורית וההליכה בעיר.

בנוגע לתשתיות שבילי האופניים, בעירייה מציינים כי אינם שבעי רצון מהמצב הקיים וכי בכוונתם להציג בקרוב תוכנית עבודה מקיפה לשנתיים הבאות לשיפור הנושא.

עיריית רמת גן מזמינה תושבים המעוניינים בהתקנת עמדות עגינה נוספות, גם בקרבת מקום מגוריהם, להעביר את בקשותיהם ולציין את המיקומים המבוקשים. בעירייה מדגישים כי הם קשובים לפניות התושבים וממשיכים לפעול לשיפור השירותים והתשתיות העירוניות.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה