במכבי עירוני רמת גן מסכמים את המחזור הראשון של קייטנות הקיץ במחנות הכדורסל של בתי הספר, אשר הסתיים אתמול. במחזור זה השתתפו למעלה מ-360 שחקנים ושחקניות בכל רחבי העיר.
הפעילות התקיימה תחת ניהולו של יניב וינוגרד, מנהל מחלקת החוגים והקייטנות במכבי עירוני רמת-גן ומפעלי בית עמנואל. במועדון הודו למנהלי הקייטנות: עידו סטולרו ולירן לביא בגאולים, רן צ׳רניק באביגור, תומר שוקרון ברמת חן, מאיר עובדיה בויצמן, יוסי גואטה בקורצ׳אק ויניב וינוגרד שניהל גם את קייטנת המתמיד.
בנוסף, צוינה תרומתם של המאמנים הראשיים, עופר מזרחי וברק דה פז, להצלחת קייטנות הקיץ, ונמסרה תודה לשחקנים שהגיעו ולקחו חלק בפעילות.
השבוע יצא לדרך המחזור השני, בו צפויים להשתתף מאות שחקנים ושחקניות נוספים.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.