חבר מועצת העיר רמת גן, משה רווח, קורא לראש העיר: "אל תתן במה לאמנים שפוגעים בחיילי צה"ל ובמדינת ישראל!"

משה רווח, חבר מועצת העיר רמת גן ויו"ר סיעת הליכוד בעיר, פונה בקריאה לראש העיר שלא לאפשר לאמנים שלדבריו "פוגעים בחיילי צה"ל ובמדינת ישראל" להופיע על במות עירוניות.
בפוסט שפרסם, טוען רווח כי "בימים שבהם לוחמינו מוסרים את נפשם, וישנם עדיין חטופים בעזה, לא ייתכן שנראה אמנים שמבזים את המדינה, את צה"ל ואת העם מקבלים תקציבים עירוניים, מופיעים בבמות ציבוריות, ומקבלים במה על חשבון כולנו".
רווח קורא לראש העיר והנהלת העיר לקחת אחריות: "החרימו את אותם אמנים שפוגעים במורל הלאומי, בצה"ל ובמשפחות השכולות ואל תתנו להם לדרוך באירועים העירוניים של רמת גן", כתב.
לסיום, הדגיש רווח את עמדתו בנוגע לשימוש בכספי ציבור למטרות אלו: "כספי התושבים לא צריכים לממן הסתה".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.