סגן ראש עיריית רמת גן, עו"ד רועי ברזילי נאבק בחרם: פרסם מאמר בגרמניה נגד הקפאת יחסי ערים תאומות וקיבל עדכון מראש עיריית קאסל שההצעה תידחה

סגן ראש עיריית רמת גן, עו"ד רועי ברזילי, פרסם מאמר בעיתון גרמני התוקף הצעה שהגישה אחת הסיעות בגרמניה, להקפיא את יחסי הערים התאומות עם רמת גן.
לדברי ברזילי, מערכת היחסים של רמת גן עם הערים התאומות קאסל וונהיים היא מהטובות שישנן ומהווה מקור גאווה. הוא ציין כי במסגרת היחסים מתקיימים שיתופי פעולה הכוללים משלחות נוער, פרויקטים בתחומי אמנות ותרבות ופעילויות נוספות. עוד הוסיף כי בערים אלו קיימת קהילה תומכת ישראל המחזקת את העיר רמת גן בשעות משבר ושגרה.
ברקע הדברים, ציין ברזילי כי לאחרונה אבד הקשר עם העיר התאומה שטרסבורג בצרפת והיחסים עמה הוקפאו. הוא הדגיש כי ייאבק כדי לשמור על מערכת יחסים תקינה עם הערים בגרמניה "למרות הנזקים שמעוללת הממשלה בזירה הבינלאומית".
עוד נמסר מברזילי כי ביקור שערך לאחרונה בגרמניה והמאמר שפרסם סייעו להידוק קואליציה רחבה, משמאל ומימין, נגד צעדי החרם. לדבריו, ראש העיר בקאסל עדכן אותו כי אין סיכוי שההצעה להקפאת היחסים תעבור.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.