מוזיאון רמת גן לאמנות ישראלית יקיים במהלך חודש ספטמבר סדרת מפגשי יוגה תחת השם "רגע לעצמך", בהנחייתה של נלי הורביץ.
הסדרה תכלול ארבעה מפגשים שיתקיימו בימי ראשון בשעה 18:00, החל מה-7 בספטמבר. כל מפגש יימשך שעה וחצי.
במהלך השיעורים, המשתתפים יתרגלו באופן מעשי תנוחות יוגה (אסאנות) במטרה לחזק את הגוף, לשפר את היציבה ולהניע את המרחב הפנימי. כמו כן, יושם דגש על הבנת והרגשת השפעת תנוחות היוגה והאפשרויות המגוונות שהן מציעות להיטיב עם המתרגלים בחיי היום יום.
את המפגשים תעביר נלי הורביץ, אמנית רב תחומית, המתרגלת ומלמדת יוגה למעלה מעשור. הורביץ היא בעלת תואר B.Ed בעיצוב טקסטיל ועיצוב אמנויות הבמה משנקר.
עלות ההשתתפות בסדרה, הכוללת את ארבעת המפגשים, היא 200 שקלים. מהמוזיאון נמסר כי מספר המקומות מוגבל. ההרשמה לסדרה מעניקה גם כניסה חופשית לתערוכות המוזיאון בשעות הפעילות.
לפרטים נוספים והרשמה, ניתן לגשת לקישור הבא: https://rgma.smarticket.co.il/show/614
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.