היערכות ברמת גן לקראת שובם של החטופים: העירייה תלתה דגלים, תקיים צפייה קהילתית ותחלק דגלים לתושבים בכיכר רמב"ם, במרום נווה, ובפארק הלאומי.

עיריית רמת גן הודיעה על היערכותה לקראת שובם של החטופים לישראל. במסגרת ההיערכות, נתלו דגלי ישראל באזור בית החולים "שיבא" וכפר המכביה, מיקומים אליהם צפויים להגיע חלק מהחטופים ובני משפחותיהם. בנוסף, במהלך היום יוקמו שני מגדלי שילוט בסמוך לבית החולים עם ברכת העיר.
לאור פניות רבות מהציבור, נציגי העירייה יחלקו דגלי ישראל בכיכר רמב"ם, במרום נווה, ובפארק הלאומי. כל תושב שחפץ בדגל מוזמן להגיע ולקבל, עד גמר המלאי.
כמו כן, העירייה תקיים צפייה קהילתית ומשותפת של השידור החי ממשדר החדשות באמפי הפארק הלאומי. פרטים בדבר שעות השידור יתפרסמו לכשיתקבל המידע בנושא.
בנוסף, אגף קהילה בבית עמנואל מזמין את ילדי העיר לשלוח תמונה עם ברכה, ציור, או מילים מהלב באמצעות הוואטסאפ של האגף למספר: 052-3822364. התוצרים שישלחו יופצו בקבוצות השכונתיות וברשתות החברתיות.
העירייה מדגישה כי בהתאם לבקשת בית החולים "שיבא", תושבי העיר מתבקשים לכבד את פרטיותם של השבים ומשפחותיהם ולא להגיע לבית החולים שלא לצורך.
בהודעת העירייה נמסר כי הם מצפים בכיליון עיניים לשובם של החטופים, ומחזקים ומחבקים את המשפחות השכולות ואת חיילי צה"ל העומדים על המשמר.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.