ניצחון דרמטי: מכבי עירוני רמת-גן גברה על מכבי בנות אשדוד 75:77 במשחק כדורסל נשים מותח והעפילה לגמר גביע אתנה, בזכות סל ניצחון של ויקטוריה ויויאנס.
מועדון כדורסל נשים מכבי עירוני רמת-גן ניצח את מכבי בנות Jez V אשדוד בתוצאה 75:77 והעפילה לגמר גביע אתנה, בזכות סל ניצחון של ויקטוריה ויויאנס.
הקלעיות הבולטות במשחק היו ויקטוריה ויויאנס עם 26 נקודות, 9 ריבאונדים ו-9 חטיפות, ואימארי תומאס שקלעה 23 נקודות.
שחקניות נוספות שתרמו לניצחון הן פאולה סטרוטמן עם 11 נקודות ו-9 ריבאונדים, שיר תירוש עם 8 נקודות, 6 אסיסטים ו-4 חטיפות, גילי אייזנר עם 6 נקודות, 6 ריבאונדים, 9 אסיסטים ו-3 חטיפות, ואליס חתוקאי עם 3 נקודות.
צילומים:ספי מגריזו
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.