לאחר שלוש שנים: הפרקליטות סגרה את תיק החקירה נגד ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן

הפרקליטות הודיעה על סגירת תיק החקירה נגד ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן. את ההודעה על כך פרסם שאמה הכהן בעמוד הפייסבוק שלו, שם הביע הקלה רבה מההחלטה.
לדבריו, החקירה החלה לפני כשלוש שנים, אז נחקר במשך יום שלם ברשות המיסים. הוא ציין כי מיד עם צאתו מהחקירה, ויתר על החיסיון ופרסם שהוא ראש העיר שנחקר. "באותו פרסום הודתי לחוקרים שלמרות שזו חוויה קשה הם היו מקצועיים והוגנים ואני סומך עליהם ועל מערכת החוק שהצדק יגיע", כתב.
שאמה הכהן תיאר את התקופה כקשה, וציין כי החקירה הייתה "עננה שהעיבה על העיר ועלי". הוא התייחס גם להתמודדותו הציבורית עם החשדות, והזכיר ראיון עם רביב דרוקר בו התחייב להחזיר את המנדט לציבור במקרה של כתב אישום. כמו כן, התייחס ליושב ראש האופוזיציה שלדבריו, נוהג לכנותו "עבריין גנב" בישיבות המועצה.
ראש העיר הביע את אמונו במערכת אכיפת החוק וכתב: "הערכה רבה ואמון רב תמיד היו לי ברשויות החוק... גם היום אני אומר לא תפרו לי דבר היה בהחלט מה לחקור ולבדוק ובטח אני כראש עיר אמור להבין שכל חשד נגד נבחר ציבור יש לבדוק לעומק ללא שום הנחות". הוא הודה לחוקרים ולפרקליטים על ההחלטה לסגור את התיק.
בסיום דבריו, הודה שאמה הכהן למשפחתו, לתומכיו ולצוות המשפטי והחשבונאי שליווה אותו: עורכי הדין בועז בן צור ואורי קורב, רואי החשבון דורון ארבלי ואבי שהבזי, ויועצי המס ירון גינדי וגיתית שלומי.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחלא היה ספק שאתה מלך וכל המלעיזים והקנאים ייענשו על כך 🇮🇱31.10.25 08:17 תגובה
- אורחככה זה שאתה הופך לסמולן איש ימין הופך לסמולן שמגלים עליו את האמת(פשע ,שחיתות ) איש שמאל הופך לאיש ימין שמגלה את האמת31.10.25 10:07 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: