קורס יזמות חדש לצעירי רמת גן ב"קומה השנייה": 10 מפגשים להקמת העסק הראשון ופיתוח מודל עסקי

מרכז הצעירים "הקומה השנייה" ברמת גן מציע קורס חדש המיועד לצעירים וצעירות תושבי העיר, המעוניינים לפתח רעיון למיזם או להתחיל לעבוד כעצמאיים. הקורס נועד לעשות סדר ולהעניק כלים מעשיים למי שרוצה להתחיל לעבוד בשביל עצמו.
במסגרת הקורס, שיימשך עשרה מפגשים, יקבלו המשתתפים את הבסיס הדרוש להקמת עסק ראשון בצורה חכמה. תכני הקורס כוללים פיתוח הרעיון והתאמתו למודל עסקי, קבלת כלים פרקטיים לשיווק, תמחור וניהול זמן, וכן היכרות עם כלים דיגיטליים לייעול העבודה. כמו כן, יושם דגש על טעויות נפוצות של מתחילים וכיצד להימנע מהן.
המיזם מתקיים בשיתוף האגף לשירותים חברתיים ואגף עסקים בעירייה, ומטרתו לסייע לצעירים להפוך חלום ורעיון עסקי למציאות.
להרשמה ופרטים נוספים ניתן ללחוץ על הקישור הבא: הרשמה לקורס
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.