חברת נת"ע (נתיבי תחבורה עירוניים) מזמינה את הציבור לחגוג את חג הפורים בתחנות התת-קרקעיות של הרכבת הקלה. הפעילות תתקיים היום, יום שלישי, ותציע הפוגה משמחת ואווירת חג לנוסעים בדרך מרכז בגוש דן.
במסגרת החגיגות, הוכנו מגוון פעילויות המיועדות לילדים ולמבוגרים כאחד, הכוללות נוכחות של ליצנים, משחקים והרבה מצב רוח טוב. בנת"ע מזמינים את הנוסעים והמבקרים להגיע לתחנות כשהם מחופשים ולקחת חלק באירוע.
צוותי הפעילות של נת"ע ינדדו בין התחנות התת-קרקעיות החל מהשעה 15:00 ועד לשעה 19:00. התחנות בהן תתקיים הפעילות והחגיגות הן: יהודית, אבא הלל, אלנבי, ביאליק, בן גוריון ואהרונוביץ'.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.