הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מרכז קהילתי רמת שקמה מזמין לטיול בגלבוע ובעמק: "מים ורוח" שיתקיים ב-19.5.26

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי רמת שיקמה
צילום מתוך דף הפייסבוק מרכז קהילתי רמת שיקמה

מרכז קהילתי רמת שקמה ברמת גן מזמין את התושבים להצטרף לטיול במסגרת הפרויקט "קהילה מטיילת". הטיול, שיתקיים תחת הכותרת "מים ורוח בגלבוע ובעמק", מתוכנן ליום שלישי, ה-19 במאי 2026, ויכלול טיול, סיפורים, שירים והדרכה מאת מדריכת הטיולים יעל דרורי.


המסלול יכלול סיור באגודת המים על גדת נחל חרוד, היכרות עם סיפור המים בעמק, וכן צפייה בסרט וביקור במפעל התפלת מים. בהמשך, המשתתפים יסיירו במרכז המבקרים במעלה הגלבוע ב"חוות הרוח", שם ילמדו על אנרגיה שאובה, יצפו בסרט, יערכו תצפית ויבינו את חשיבות ייצור האנרגיה הירוקה. תוכנית הטיול כוללת גם סיור רגלי בגלבוע בכתף שאול, המלווה בתצפית מרהיבה על העמק, סיפורי תנ"ך וסקירה של ההתיישבות החדשה באזור. במהלך הטיול תיערך הפסקת בוקר עצמאית בצומת מגידו.


שעת המפגש נקבעה ל-07:30 במרכז הקהילתי, הממוקם ברחוב שלם 32 ברמת גן. היציאה תיערך בשעה 08:00, ושעת החזרה המשוערת היא 18:30. עלות ההשתתפות בטיול עומדת על 155 שקלים, והמחיר מגלם בתוכו את הכניסות לאתרים.


מספר המקומות מוגבל. לפרטים נוספים ולהרשמה במזכירות המרכז הקהילתי ניתן לחייג למספר 03-6311410 או למרגו במספר 050-7519848.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה