הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מכבי ארזים רמת גן תפגוש את אקדמיקה סאו פדרו דו סול בסיבוב השני בגביע אירופה בתחילת אוקטובר 2026

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מכבי ארזים רמת גן
צילום מתוך דף הפייסבוק מכבי ארזים רמת גן

הגרלת משחקי גביע אירופה לעונת 2026/27, שנערכה ביום שלישי, 14 ביולי, קבעה כי מכבי ארזים רמת גן תפגוש בסיבוב השני את אקדמיקה סאו פדרו דו סול מפורטוגל. המשחקים מתוכננים להיערך בתחילת אוקטובר 2026.

היריבה הפורטוגלית מופיעה בשנים האחרונות בקביעות בגביע אירופה, המפעל השלישי בחשיבותו, וסיימה את הליגה בפורטוגל במקום השלישי.

מאמן מכבי ארזים רמת גן, ניב ויינטרוב, אמר: "על פניו מדובר ביריבה קשה, בטח לא הגדרה להגרלה עם יריבה נוחה. אנחנו נלמד אותן לעומק. זו קבוצת צמרת בליגה בפורטוגל. קבוצה שהגיעה 3 פעמים בשנים האחרונות לסיבוב השלישי במפעל האירופי, ומצד שני – אנחנו מכבי הארזים ר"ג. קבוצה עם מסורת ושאיפות. כמו במסעות האחרונים נגיע עם רצון ברור להביא את היכולות שלנו, לייצג את העיר רמת גן ואת הכדוריד הישראלי כולו בכבוד, ובתקווה כמובן גם לנצח. שנעשה ונצליח".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה