הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פרופ׳ אביחי מנדלבליט מונה לדיקן הפקולטה למשפטים באקדמית רמת גן, שעתידה להיפתח באוקטובר הקרוב

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק האקדמית רמת-גן
צילום מתוך דף הפייסבוק האקדמית רמת-גן

האקדמית רמת גן הודיעה על מינויו של עו״ד פרופ׳ אביחי מנדלבליט לדיקן הפקולטה למשפטים, שעתידה לפתוח את שעריה באוקטובר הקרוב.

מנדלבליט כיהן בעבר כפרקליט הצבאי הראשי, מזכיר הממשלה והיועץ המשפטי לממשלה. במסגרת תפקידו הוא יוביל את הפקולטה בתחומי ההוראה והמחקר, בפיתוח ובהעשרת תוכניות הלימוד הקיימות ובחיזוק הקשר בין האקדמיה לעולם המשפט ולעשייה הציבורית.

נשיא המכללה, פרופ׳ מוחמד ותד, בירך את מנדלבליט עם כניסתו לתפקיד: ״מינויו של פרופ׳ אביחי מנדלבליט, לשעבר היועמ״ש לממשלה, כדיקן הפקולטה למשפטים, הוא עדות לאיכות האקדמית הגבוהה המאפיינת את המכללה האקדמית רמת גן. פרופ׳ מנדלבליט מביא עמו ניסיון ציבורי ומשפטי ראשון במעלה לצד יושרה וערכיות. אני בטוח כי בהובלתו תהווה הפקולטה את חוד החנית של החינוך המשפטי בישראל ותכשיר עורכי דין ברמה הגבוהה ביותר״.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה