הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ח״כ שמחה רוטמן התארח בבליך רמת גן והתייחס לממשלה, לרפורמה המשפטית ולשיטת בחירת השופטים

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בליך רמת-גן
צילום מתוך דף הפייסבוק בליך רמת-גן

חבר הכנסת שמחה רוטמן ממפלגת הציונות הדתית התארח ביום שני, 14 בספטמבר 2026, בבליך רמת גן. בתמונות שפורסמו נראה רוטמן נואם בפני קהל, כאשר על המסך באולם הופיע הכיתוב "תרגיל בחירות 2026".

במהלך דבריו אמר רוטמן כי "מדינת ישראל עלתה על מסלול טוב יותר ממה שהיה קודם" וכי ישראל התרוממה ממשבר 7 באוקטובר. הוא טען כי בעבר אזרחי ישראל שילמו את חוב החשמל של הרשות הפלסטינית, וכי הדבר נעצר בתקופת הממשלה הנוכחית.

רוטמן התייחס גם למערכת המשפט ואמר: "מה שדורש תיקון יסודי ושורשי זאת מערכת המשפט. היום הציבור מבין שנדרשת רפורמה משפטית, וזאת ההצלחה של הציונות הדתית".

עוד טען כי בתוך ארבע שנים שונתה שיטת בחירת השופטים וכי היועצת המשפטית לממשלה היא "רק יועצת היום". לדבריו, תיקון מערכת המשפט נוגע לכל אדם ושומר על ישראל כמדינה יהודית ולא כמדינת כל אזרחיה.

הפרסום בעמוד הפייסבוק של בליך רמת גן כלל את ההאשטאג "בחירות 2026" ואזכורים של שמחה רוטמן, חינוך ברמת גן, הילה רומש והציונות הדתית.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה