הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סיור מודרך בגן הקופים ברמת גן: חוויה היסטורית ועירונית ביום רביעי, 3 באפריל 2024

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק מוזיאון בית קריניצי
צילום מתוך דף הפייסבוק מוזיאון בית קריניצי

מוזיאון בית קריניצי מזמין את הציבור לסיור מודרך חדש ומרתק בעיר הגנים, רמת גן, הפעם בגן הקופים. האיזור, שבראשית המאה הקודמת נקרא הר השודדים או ג'אבל אל ח'רמיה, עבר שינויים רבים והוקרא בשמות שונים לאורך השנים, כולל "גן הנשיאים" ו"גן שאול".

בשנות השבעים היו בגן כלובים עם חיות, ובהם קופים, אך הכלובים פונו והחיות הועברו לספארי. עם זאת, הכינוי "גן הקופים" נותר ואף השפיע על שם סרטו האחרון של הבימאי אבי נשר, יליד האיזור.

הסיור יתקיים ביום רביעי הקרוב, 3 באפריל 2024, בשעה 17:30, וינחה על ידי מורה הדרך המוכשר בן העיר, אבי משה סגל. המשתתפים יצאו למסע עירוני לאורך ציר ארלוזרוב וסביבות הגן, ויחוו את הסיפורים וההיסטוריה של המקום.

עלות הסיור היא 40 ש"ח לתושבי רמת-גן, וההשתתפות אפשרית בהרשמה מוקדמת בלבד. להרשמה יש להיכנס לקישור הבא: לחץ כאן להרשמה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה