עופר ברקוביץ' סגן ראש עיריית ירושלים לשעבר ימונה לממלא מקום מנכ"ל החברה הכלכלית לפיתוח רמת גן, יחל את תפקידו במהלך חודש מאי

עופר ברקוביץ', סגן ראש עיריית ירושלים לשעבר בתחומי הפיתוח הכלכלי והתחדשות מרכז ירושלים, ומייסד התעוררות בירושלים, ימונה לממלא מקום מנכ"ל החברה הכלכלית לפיתוח רמת גן. הוא יחל את תפקידו במהלך חודש מאי.
בשנתיים וחצי האחרונות, ברקוביץ' שימש כמנהל בכיר בחברת נופר אנרגיה וכמייסד ויו"ר חברת אינובה (שותפות נופר מילגם), והוביל מודל חדשני של שותפות ציבורית-עסקית בתחום האנרגיה המתחדשת.
החברה הכלכלית לפיתוח רמת גן, אשר תקציבה השנתי עומד על 250 מיליון שקלים, מובילה את תכנון ופיתוח כלל הפרויקטים המרכזיים בעיר. בין הפרויקטים נמנים מימוש הסכם הגג של העיר, פיתוח שכונות חדשות כמו גני אז"ר ותל השומר דרום, השבחת נדל"ן, פיתוח עירוני של מתחם הבורסה ואזורים עסקיים נוספים, וביצוע של מבנים ציבוריים כמו בתי ספר, פארקים וכיכרות.
בשנה האחרונה בלבד, החברה השלימה פרויקטים גדולים כמו שיפוץ כיכר רמב"ם בתקציב של 40 מיליון שקלים, בניית בית הספר היסודי "נבון" והקמת הסקייטפארק הגדול בישראל.
ראש עיריית רמת גן, כרמל שאמה הכהן, אמר כי עופר הוא איש אשכולות שמכיר היטב את התחום המוניציפלי ובטוח שימשיך להוביל את תנופת הפיתוח בעיר, על אף התקופה המורכבת וחוסר הוודאות הגדול.
עופר ברקוביץ' הודה לראש העיר על האמון וציין כי המטרה היא לקדם את רמת גן לעיר יזמית וחושבת עתיד, בשיתוף פעולה עם המגזר העסקי. הוא ציין כי יש להם פרויקטים ואתגרים רבים כמו הקריה הביו רפואית בשיבא, בניית אקוסיסטם של חברות ביו טק, פיתוח תחום האנרגיה המתחדשת, שדרוג הנכסים העירוניים ומתחם הבורסה.
צילומים:שרון גבאי
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רמת גן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.