אירוע האמנות "מרימים את השאלטר" חוזר לשוק היווני ביפו ב-26 בדצמבר 2024 עם תערוכת "שוק\מנזר" והשתתפות של אמנים מובילים

עיריית תל אביב-יפו מכריזה על חזרתו של אירוע האמנות "מרימים את השאלטר" בפעם השביעית, שיתקיים בשוק היווני ביפו ביום חמישי, 26 בדצמבר 2024, בין השעות 19:00 ל-23:00. האירוע יכלול כ-30 אמנים שיציגו מיצגי אמנות בחלונות ראווה, הקרנות וידאו, מיצגי תנועה ועוד, במסגרת תערוכה בשם "שוק\מנזר".
בין האמנים המשתתפים ניתן למצוא את סיגלית לנדאו, מרים כבסה, דוד עדיקא, רועי מנחם מרקוביץ, אינס אוסרוף אבו סייף ורפאת חטאב. האירוע מתקיים על רקע הקשיים של עולם התרבות והאמנות בעקבות המלחמה, ובמטרה לתמוך בעסקים המקומיים ובאמני העיר.
התערוכה הנוכחית היא יוזמה של המישלמה ליפו ואגף התרבות והאמנויות בעיריית תל אביב-יפו, והיא חלק מסדרת התערוכות "מרימים את השאלטר" שהחלה מאז משבר הקורונה. האירוע יתקיים לצד אירועי "מאירים את יפו" של חנוכה וחג המולד, במטרה להדגיש את הרב-תרבותיות של העיר.
הכניסה לאירוע חופשית, וכל הפרטים זמינים באתר העירייה: https://shorturl.at/WSSSf.
]]>

קרדיט תמונה: דין אהרוני רולנד


להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.