סיור ייחודי בעוטף עזה ובשדרות יתקיים בקרוב, במהלכו המשתתפים ייחשפו לחיים במציאות של שגרה וחירום. הסיור יכלול ביקור באתרים מרכזיים כגון כביש 232, מיגוניות, קיבוצים, אתר נובה, חניון רעים, אתר המכוניות בתקומה, גבעת קובי, אתר הנצחה משטרת שדרות, וסיור קולינרי בעיר שדרות. הסיור ילווה על ידי המדריכה חנה מלול, בת שדרות.
הסיור יתקיים ביום 27 בינואר 2025, עם יציאה בשעה 08:30 מרחוב הקשת בתל אביב-יפו, וחזרה משוערת בשעה 17:30. משך הסיור כ-6 שעות, והוא כולל הליכה קלה. יש להגיע עם נעליים נוחות. עלות ההשתתפות היא 200 ש"ח, ויש להירשם מראש בקישור הבא: https://did.li/atox5.
שימו לב כי יתכנו שינויים בתוכנית בשל אילוצים ביטחוניים או מזג האוויר.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה













אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.