עיריית תל אביב-יפו חנכה מחדש את יצירת הפסיפס "אנדרומדה-נטע ברזילי" הממוקמת בפינת הרחובות יהודה הימית ודולפין ביפו. האירוע התקיים בשבוע שעבר בהשתתפות האמנית רינת לוק אלחייק, הזמרת נטע ברזילי ומיכאל וולה, סמנכ"ל המישלמה ליפו ומנהל אגף קהילה.
היצירה, שהושלמה לראשונה בשנת 2018 לאחר זכייתה של נטע ברזילי באירוויזיון, עשויה ממאה אלף פקקי בירה. היא נוצרה בהשראת סיפור אנדרומדה מהמיתולוגיה היוונית, ומבטאת מסר של רב-תרבותיות, חופש יצירתי וניפוץ מיתוסים.
במהלך השבועות האחרונים, האמנית רינת לוק אלחייק חידשה את היצירה בטכניקה ידנית ייחודית. לוק אלחייק היא דודתה של שני לוק ז"ל, שנרצחה במסיבת ה"נובה".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה













אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.