סרטים חדשים בסינמטק תל אביב: "התיאוריה של מרגריט", "מתחת לצל של השמש" ו"כלב שחור" מגיעים למסך הגדול

סינמטק תל אביב מציג סרטים חדשים ומרתקים על המסך הגדול.
התיאוריה של מרגריט: הסרט עוקב אחר חייה של מרגריט, סטודנטית למתמטיקה באוניברסיטה יוקרתית, שנקלעים למשבר כשטעות גורלית מאיימת למוטט את התזה שלה. דווקא מחוץ למסגרת הלימודית היא מוצאת את הכוחות לבנות משהו חדש.
מתחת לצל של השמש: דרמה ישראלית שזכתה בפרס השחקן הטוב ביותר בפסטיבל ירושלים. מטקו משתחרר מהכלא 15 שנים אחרי שרצח את אשתו ויוצא לחפש את בנו היחיד, שהיה בן שנתיים בזמן הרצח.
כלב שחור: הסרט, זוכה תחרות "מבט מסוים" היוקרתית של פסטיבל קאן, מספר על לאנג, אסיר משוחרר, השב אל עיירת ילדותו בשולי מדבר מוהאבי. הוא מתחיל לעבוד בסיירת לפינוי כלבים נטושים ומפתח קשר מיוחד עם כלב עזוב.
לבירור זמני הקרנה ורכישת כרטיסים, ניתן לבקר באתר הסינמטק: https://www.cinema.co.il/


להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


- אורחאיימוס איינו שחקן מדהים מרגש כל כך28.04.25 17:46 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: