הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תושבת תל אביב קבעה מפגש עם גבר בביתו, טשטשה אותו וגנבה לו את הנשק וכרטיס האשראי שלו

מערכת האתר
דוברות המשטרה
דוברות המשטרה


בעקבות חקירה סמויה של יחידת הבילוש והמודיעין של תחנת לב ת"א, ולאחר אירוע שהתקבל בעיר הרצליה בגין גניבת נשק, נעצרה אישה בת 36 תושבת ת"א, בחשד כי נפגשה עם גבר במסגרת מפגש מתוכנן, גרמה לטשטושו וגנבה את רכושו – לרבות אקדח פרטי טעון שהיה ברשותו, וכרטיס אשראי שאיתו, על פי החשד, ביצעה שימושים.

עם קבלת הדיווח פתחו בלשי תחנת לב ת"א בפעילות סמויה לאיתור החשודה. הפעילות הובילה לאיתורה בדירת מסתור בנתניה, שם נעצרה ובמהלך חיפוש במקום נתפס רכוש וראיות הקושרות אותה למעשים.

במהלך הפעילות נעצר שותף פלילי נוסף, בן 39, תושב ת"א, כשהוא מחזיק באקדח טעון שעל פי החשד נגנב במהלך האירוע ביום שישי.

חקירה משותפת לתחנת לב ת"א ולתחנת גלילות העלתה כי, על פי החשד, החשודה פעלה בשיטת פעולה דומה במספר מקרים נוספים, הנחקרים כעת תחת אותן נסיבות.

אתמול (מוצ"ש) הובאו שני החשודים לדיון בבית משפט השלום, ומעצרם הוארך עד ליום 3.6.25.

החקירה נמשכת.

מצ"ב:
תמונת האקדח שנתפס
קרדיט: דוברות המשטרה



צילומים:דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה