תערוכת הצילום 'Solo' של יוראי ליברמן תיפתח ב-9.6.25 ביפו העתיקה: מבט על 25 שנות צילום עיתונאי ומסעות עולמיים, הכניסה חופשית

תערוכת הבכורה של הצלם יוראי ליברמן, "Solo", תוצג בקרוב ותציע מבט נדיר על למעלה מ-25 שנות צילום עיתונאי ומסעות אישיים מרחבי העולם. את התערוכה אוצרת מיכל קרסני.
הפתיחה החגיגית תתקיים ביום שני, 9 ביוני 2025. התערוכה תהיה פתוחה לקהל הרחב בימים שני עד חמישי, בין השעות 17:00 ל-19:00, ותינעל ביום שבת, 28 ביוני 2025. מיקום התערוכה הוא בכיכר קדומים 16, יפו העתיקה, והכניסה חופשית.
בנוסף לתערוכה, בכל ערב בשעה 20:00 תתקיים סדרת הרצאות ומפגשים מרתקים. לפרטים נוספים על ההרצאות ורכישת כרטיסים, ניתן לבקר באתר האינטרנט של יוראי ליברמן בכתובת: https://www.yorayliberman.com/solo.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.