הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בית החולים דנה-דואק בתל אביב מציג: שירות אשפוז יום ילדים המאפשר טיפול רפואי מקצועי ללא צורך באשפוז מלא

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק בית החולים דנה-דואק לילדים
צילום מתוך דף הפייסבוק בית החולים דנה-דואק לילדים

בית החולים דנה-דואק לילדים מציע שירות אשפוז יום, המיועד למקרים בהם ילדים זקוקים לטיפול רפואי אך לא בהכרח לאשפוז מלא. מטרת השירות היא לספק מענה מהיר, זמין ומקצועי, ולאפשר רפואה ללא אשפוז כדי להקל על הילדים ומשפחותיהם ולהימנע מהקשיים הכרוכים באשפוז מלא. הטיפולים ניתנים במהלך שעות היום, ובסיומם הילדים שבים לביתם.

במסגרת אשפוז יום ילדים, מתבצעים בירורים רפואיים וניתנים טיפולים מגוונים, כגון: מתן תרופות בעירוי, ביצוע תבחיני גירוי הורמונליים, בירורים אמבולטוריים הכוללים ייעוץ מומחים ושימוש במעבדות ובמכוני ההדמיה של בית החולים, וכן מעקב והמשך טיפול בילדים שאושפזו בעבר במחלקות הילדים.

שושי איסמאילוב, האחות האחראית באשפוז יום, משתפת על האווירה במחלקה: "באשפוז יום יש אווירה משפחתית מיוחדת. המשפחות יודעות שהן יכולות לפנות אליי גם אחרי הטיפול אם יש שאלות או חששות. יש לנו מערך שלם של כלים שמקלים על הילדים ועוזרים להם: גז צחוק שעוזר בזמן הטיפולים, כלבים טיפוליים וליצנים רפואיים שגורמים לילדים לשכוח את הכאב."





להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה