זרקורים: פאנל דארק ומיוחד בהשתתפות ארבעה יוצרים יתקיים ב-1.8 כחלק מאירועי הפתיחה של תערוכת "אור אפל" בתל אביב

פאנל דארק ומיוחד תחת הכותרת "זרקורים" יתקיים כחלק מאירועי הפתיחה של תערוכת האוסף השנייה של ביבליוטק הפאנזינים, הנושאת את השם "אור אפל: על אפלה והשוליים החשוכים של תרבות הפאנזינים המקומית".
במסגרת הפאנל, ארבעה יוצרות ויוצרים ידברו על הפאנזין שהשפיע עליהם ביותר – זה שהאיר, הצית והדליק אותם. המשתתפים בפאנל הם: הדר דבורי, יוצרת פאנזינים העוסקת בצילום, עיצוב ופרפורמנס; אמיתי אגרסט, כותב וקורא; מעין מוסקונה, מעצבת גרפית ואמנית הדפס; ועמית איצקר, קולנוען עצמאי.
האירוע יתקיים ביום שישי, 1 באוגוסט, בשעה 12:30. הכניסה חופשית לקהל הרחב. פרטים נוספים זמינים בקישור לאירוע שפורסם בעמוד הפייסבוק של המארגנים.
צילומים:קרדיט צילום: ליהיא רבינוביץ׳, ליה דרייפוס, עמי כהן קסלר



צילום:קרדיט צילום: ליהיא רבינוביץ׳, ליה דרייפוס, עמי כהן קסלר
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.