הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בעקבות ההצלחה: ארגון בוגרי אוניברסיטת תל אביב קיים סיור לימודי למשפחות בנושא "איך עובד הכסף שלנו" בבורסה לניירות ערך ובבנק ישראל

מערכת האתר
צילום: צילום יחצ
צילום: צילום יחצ

בעקבות ההצלחה והביקוש, ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב ערך גם השנה אירוע למשפחות הבוגרות והבוגרים בנושא "איך עובד הכסף שלנו", בבורסה לניירות ערך ובבנק ישראל. האירוע התקיים בהשתתפות אורנה גורן, דוברת הבורסה לניירות ערך תל אביב, ירון מלכה, רכז ההדרכות במרכז המבקרים בבנק ישראל, בוגר הפקולטה למשפטים באוניברסיטת תל אביב, ובוגרים נוספים.

ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב, בראשותה של סיגלית בן חיון, פועל למען הדור הבא וקיים זו הפעם השנייה פעילות ייחודית למשפחות בוגרי האוניברסיטה בשיתוף עם הבורסה לניירות ערך תל אביב ובנק ישראל בנושא "כלכלת משפחה". אורנה גורן שיתפה את הבוגרים וילדיהם על התנהלות הבורסה לניירות ערך בתקופה המאתגרת בישראל. ירון מלכה העביר מפגש מעשיר ומבדר על הכסף לדורותיו ועל תפקידו של בנק ישראל, במהלכו הילדים היו מרותקים, שאלו שאלות ונחשפו למידע שלא הכירו קודם. בין הבוגרים שנכחו במפגש נכח גם אור צלקובניק, העורך הראשי באתר וואלה ובוגר הפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב, שהגיע יחד עם בנו הצעיר, אשר שאל שאלות רבות על השקעות בנפט וגז והביע סקרנות רבה.

סיגלית בן חיון, ראש ארגון בוגרות ובוגרי אוניברסיטת תל אביב: "בעקבות ההצלחה בקיץ של שנה שעברה, גם השנה ערכנו אירוע למשפחות בוגרות ובוגרי האוניברסיטה בבורסה לניירות ערך ובבנק ישראל, לחיבור בין המשפחות של קהילת הבוגרות והבוגרים וללימוד פיננסי משפחתי ומעשיר. אנו שמחים להיות חלק בהעשרה וחינוך הדור הבא. המפגש היה מוצלח ושמחנו לראות את ההתלהבות של בני הנוער ושל הוריהם ואת הכלים החדשים שהוקנו לילדים. גם השנה האירוע היה הצלחה רבה ואנו מצפים להמשיך את המסורת גם בשנה הבאה".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה