הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תחרות הקוספליי הגדולה של הקיץ בדיזנגוף סנטר: ב-21.8 יתקיים אירוע חופשי לחובבי אנימה, מנגה וגיימינג בשיתוף "נומזי קון"

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק דיזנגוף סנטר תל אביב
צילום מתוך דף הפייסבוק דיזנגוף סנטר תל אביב

דיזנגוף סנטר, בשיתוף עם "נומזי קון", יארח את תחרות הקוספליי הגדולה של הקיץ, המיועדת לחובבי אנימה, מנגה וגיימינג. האירוע יתקיים ביום חמישי, 21 באוגוסט, בשעה 18:00, ברחבה המרכזית בבניין B, קומה 1-. הכניסה לאירוע חופשית.

קוספליי, כפי שמוסבר על ידי המארגנים, הוא אמנות המשלבת עיצוב, תפירה, איפור ומשחק, במטרה להחיות דמויות אהובות מעולמות התוכן השונים.

את הערב תפתח הופעה חיה של זמרת ה-JPOP אלין, אשר תשיק את שם הבמה החדש שלה, "Moon", במופע פריצה בסגנון יפני.

האירוע מתקיים במסגרת מיזם "נומזי קון", שהוקם לזכרו של נועם רביע ז"ל.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה