הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פסטיבל אביב בתיאטרון הסמטה: כל ההצגות והמופעים שיתקיימו בין התאריכים 11-13 בספטמבר 2025 בקאנטרי גורן גולדשטיין

מערכת האתר

פסטיבל אביב של תיאטרון הסמטה יתקיים בין התאריכים 11 בספטמבר 2025 ל-13 בספטמבר 2025. בשל שיפוצים בבניין התיאטרון ביפו, הפסטיבל יתארח בקאנטרי הקהילתי גורן גולדשטיין.

הצגות יום חמישי, 11.09.25:

  • רק בשמחות: דרמה קומית על סודות מהעבר שצצים רגע לפני החופה, כשהזוג בלחץ והמשפחות מנסות לשמור על שמחה והתרגשות. כתיבה: משי ריין, בימוי: דריה נובה. ההצגה תתקיים בשעה 19:00 ובשעה 21:30.
  • סודות בוערים: מפגש בין שני אחים חושף סוד משפחתי אפל שמערער את כל מה שידעו, והמשפחה נאלצת להתמודד עם הזיכרונות הכואבים. כתיבה: ענת מידן, בימוי: אריה אלדר. ההצגה תתקיים בשעה 19:00 ובשעה 21:30.
  • לעוף עם כוכבים: מופע מחווה לכוכבים הגדולים בכל הזמנים, כמו ברברה סטרייסנד וסלין דיון, בביצועה של הזמרת קלייר בן דוד ובליווי הפסנתרן תמיר ליבוביץ. המופע יתקיים בשעה 20:30.

הצגות יום שישי, 12.09.25:

  • קדימה רוץ: מחזאי כושל בן 40 מקבל הצעה מפתה לקבל תקציב חלומות, בתנאי שיצליח לכתוב מחזה בשבוע אחד בלבד. כתיבה ובימוי: רון ישועה. ההצגה תתקיים בשעה 12:00 ובשעה 14:30.
  • חיי יוסף: יוסף בן מתיתיהו כותב ברומא את סיפור חורבן ירושלים בניסיון למנוע אסונות עתידיים, בזמן שבנו נשאב לרשת תככים המאיימת להצית מרד חדש. כתיבה: אריאל הכהן, בימוי: אלחנן שפירא. ההצגה תתקיים בשעה 12:00 ובשעה 14:30.

הצגות יום שבת, 13.09.25:

  • הביתה לחזור: יעל, קיבוצניקית גרושה, חוזרת עם בנה ואמה לקיבוץ בעוטף עזה לאחר שנה של פינוי, ומוצאת את עצמה ברומן סבוך עם מילואימניק נשוי. כתיבה: יהלי חנדרוס דגמי, בימוי: כרמית דבורי. ההצגה תתקיים בשעה 19:00 ובשעה 20:30.
  • היא ואני: מפגש מקרי בתחנת אוטובוס בין שחקנית אנונימית ל"מיליונר" צעיר חושף את הצורך האנושי להיראות, להרגיש משמעותיים ולהיות שייכים. כתיבה ובימוי: הילה גנות. ההצגה תתקיים בשעה 20:30.

כל ההצגות יתקיימו בתיאטרון הסמטה בקאנטרי הקהילתי גורן גולדשטיין.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה