המישלמה ליפו הודיעה על פתיחת ההרשמה לחוגים ביפו מגוון רחב של פעילויות במדעים, ספורט, אמנות ומוזיקה במרכזים הקהילתיים

המישלמה ליפו הודיעה על פתיחת ההרשמה לחוגים לשנת הפעילות הבאה. ההרשמה מיועדת לילדות ולילדים תושבי האזור, ומציעה מגוון רחב של פעילויות בתחומים שונים.
בין החוגים המוצעים ניתן למצוא פעילויות בתחומי המדעים, הספורט, האמנות והמוזיקה. החוגים יתקיימו במרכזי הקהילה, התרבות והספורט הפרוסים ברחבי יפו.
מהמישלמה נמסר כי הושקעו משאבים רבים על מנת להציע חוגים איכותיים, המועברים על ידי צוות מקצועי ובסביבה תומכת, במטרה לספק למשתתפים חוויית לימוד מהנה, מפרה ובטוחה.
במישלמה מדגישים כי החוגים נוטים להתמלא במהירות, וקוראים להורים להקדים ולהירשם. ההרשמה מתבצעת דרך אתר "דיגיתל" של עיריית תל אביב-יפו, בכניסה לקטגוריית "חוגים ספרייה ופנאי" ובחירה ב"רישום לחוגים".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.