הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

שוהים בלתי חוקיים גנבו אופניים יוקרתיים מחוף הים בתל אביב

מערכת האתר
דוברות המשטרה
דוברות המשטרה


שוטרי יחידת האופנועים בתחנת לב ת"א במרחב ירקון עצרו קטין ובגיר, תושבי שטחים השוהים בישראל ללא אישורי שהייה כדין, כשברשותם אופניים יוקרתיים שעל פי החשד נגנבו מחוף הים בתל אביב בתחילת החודש – הבוקר, בהליך מהיר, הוגש נגדם כתב אישום חמור ובקשה למעצר עד תום ההליכים המשפטיים. האופניים הושבו לבעליהם.

בעקבות פעילות יזומה של שוטרי יחידת האופנועים בתחנת לב ת"א, בתאריך 2.9.25 הבחינו השוטרים בשני חשודים הנוסעים על אופניים חשמליים יוקרתיים תוך ביצוע עבירות תנועה מסכנות חיים.

השוטרים ניגשו לבדוק את זהותם של החשודים, ובבדיקה עלה כי מדובר בשני תושבי שטחים בגילאי 17 ו־21 (קבלאן, בידו) השוהים בישראל ללא אישור כדין.

בבדיקת האופניים בשטח הצליחו השוטרים לאתר את בעליהם החוקי. מהחקירה עלה כי האופניים נגנבו כשלושה שבועות קודם לכן מחוף הים בתל אביב.

החשודים נעצרו והועברו לחקירה במחלק הנוער של תחנת לב ת"א, ובסיומה נכלאו. הבוקר, בהליך מהיר, הוגש נגדם כתב אישום בגין שהייה בלתי חוקית בישראל והחזקת רכוש גנוב. עם הגשת כתב האישום, הוגשה על ידי יחידת התביעות של מחוז ת"א בקשה למעצרם עד תום ההליכים המשפטיים.

בעל האופניים, תושב תל אביב, זומן לתחנת המשטרה וקיבל את האופניים חזרה לידיו.




צילומים:דוברות המשטרה

להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה