עיריית תל אביב-יפו השקיעה חצי מיליארד שקלים בבינוי ושדרוג מוסדות חינוך בעיר במטרה לטפח חשיבה ביקורתית, עצמאית ויצירתית

עיריית תל אביב-יפו השקיעה השנה סכום של חצי מיליארד שקלים בבינוי ובשדרוג מוסדות החינוך בעיר. לדברי ראש העירייה, רון חולדאי, מדובר בצעד מתבקש וחשוב המבטא את האמונה בחינוך, כאשר המטרה היא לייצר חינוך שמטפח חשיבה ביקורתית, עצמאית ויצירתית.
ההשקעה, אשר נועדה ליצור עבור כל ילדה וילד בעיר קרקע פורייה לצמיחה, כוללת בניית בתי ספר חדשים, שיפוץ עשרות גני ילדים ותיקים, הקמת מבנה חדש ומותאם לבית הספר "סמי מיכאל" עבור תלמידים על הרצף האוטיסטי, ואישור תוכנית להרחבת המיגון בכל בתי הספר בעיר.
עוד נמסר כי העירייה תמשיך לעבוד במלוא המרץ כדי להבטיח שלכל ילד וילדה בעיר, מכל שכונה ובכל גיל, יהיו הכלים להפוך את עצמם ואת החברה כולה לטובה יותר.


להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.