תכנית עבודה חדשה בתל אביב-יפו: פחי אשפה ממילאנו, 10,000 עצים חדשים בשנה ומיפוי שבילים לשיפור חווית ההליכה בעיר
חנה קקיאשוילי
15.09.25 10:09

צילום מתוך דף הפייסבוק אסף זמיר-Asaf Zamir
עיריית תל אביב-יפו אישרה תכנית עבודה חדשה לחטיבת התפעול, הגוף האחראי על הסדר במרחב הציבורי, הכולל תברואה, שיפור פני העיר (שפ"ע), סיירת לביטחון ושיטור עירוני (סל"ע), פיקוח ואיכות הסביבה.
במסגרת התכנית החדשה, יבוצעו מספר פרויקטים ויושמו יוזמות לשיפור פני העיר:
- פיילוט אשפתונים חדשים: יובאו פחי אשפה ממילאנו, אשר נחשבים לנוחים יותר ובגודל מתאים יותר. הפיילוט יחל ברחוב לסקוב, ואם יצליח, הוא יורחב לרחובות נוספים.
- היער העירוני: העירייה מדווחת כי במרחב הציבורי העירוני ישנם כ-200 אלף עצים, עם ממוצע נטיעות של כ-10,000 עצים בשנה.
- פרויקט "משעולים": יתבצע מיפוי של שבילים ודרכים בעיר, כולל בשטחים פרטיים פתוחים, במטרה להשמיש אותם ולהפוך את ההליכה בעיר לנעימה ונוחה יותר.
בנוסף, נמסר כי רכבי הטיאוט של העירייה גומאים מדי יום מרחק השווה לנסיעה לאילת וחזרה, כחלק ממאמצי הניקיון השוטפים ברחבי העיר.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות תל אביב-יפו בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בתל אביב-יפו בוואטסאפ
חדשות תל אביב-יפו בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.