ביום ראשון 21.9 יתקיים לראשונה מפעל גביע הסופרקאפ בו תפגוש מכבי תל אביב בכדורסל את הפועל ירושלים
חנה קקיאשוילי
18.09.25 09:21

ליגת ווינר סל הכריזה על הקמתו של מפעל חדש וייחודי: גביע הסופרקאפ הראשון, שיתקיים בשיתוף פעולה עם “הסופר החברתי” מבית ההסתדרות ביום ראשון 21 בספטמבר בשעה 21:05, בהיכל מנורה מבטחים בתל אביב – יפו, בסימן “משחק גדול, לב גדול”. המשחק יפגיש את שתי הפיינליסטיות מהעונה שעברה – מכבי Rapyd תל אביב והפועל בנק יהב ירושלים.
שתי הקבוצות סיימו את סדרת הגמר בעונה שעברה בשוויון 1:1 בעקבות מבצע “עם כלביא” ומעולם לא התקיים משחק ההכרעה על אליפות המדינה. סופרקאפ הסופר החברתי לא יחליף את משחק האליפות שלא שוחק, אך יהווה מפגש ראשון ומסקרן בין שתי היריבות הגדולות יחד עם הכוכבים החדשים והוותיקים מאז אותו ערב דרמטי בפיס ארנה, אז ניצחה הפועל ירושלים לאחר הארכה מותחת.
המשחק ייערך בחסות “הסופר החברתי” מבית ההסתדרות, ויושם בו דגש על ערכים של ערבות הדדית, סולידריות ועזרה לקהילה.
הכרטיסים יימכרו במחירים עממיים (49-129 ₪ בלבד) באמצעות אתר eventim בכתובת https://www.eventim.co.il.
חלק ניכר מהכרטיסים ייתרמו לנפגעי מלחמת “חרבות ברזל” ולארגונים שונים של החברה האזרחית המסייעים לציבור הרחב.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
טוען כתבות נוספות...
אירעה שגיאה בטעינת הכתבות
מנסה לטעון שוב
מנסה לטעון שוב
אין עוד פוסטים
שיתוף
הצטרפו לקבלת החדשות
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
חדשות תל אביב-יפו בוואטסאפ
דילים קופונים ומבצעים בוואטסאפ
נדל"ן למכירה בתל אביב-יפו בוואטסאפ
חדשות תל אביב-יפו בפייסבוק
אפליקציה בחנות האפליקציות:
גלריית תמונות
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.