חשד למרמה בבחינת הרישוי לאחיות סיעוד בתל אביב: תושב לקיה נתפס מתחזה לנבחן עם ערכת צילום והאזנה סמויה שהוסלקה בבקבוק שתייה

המשטרה חוקרת חשד לקבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות והתחזות, לאחר דיווח על חשוד שנתפס במהלך בחינת הרישוי הממשלתית באחיות (סיעוד) כשברשותו ערכת צילום והאזנה סמויה שהוסלקה בבקבוק שתייה. בבדיקת זהותו עלה כי לא מדובר בנבחן אלא בתושב לקיה שהתחזה לנבחן.
במהלך בחינת הרישוי הממשלתית באחיות (סיעוד) של משרד הבריאות, שנערך אתמול (16.9.25) במתחם האקספו בגני התערוכה בתל אביב, דיווח מנהל אגף המשמעת של משרד הבריאות למשטרת תל אביב צפון במרחב ירקון, במסגרת מבצע אכיפה מתמשך שמנהל המשרד על מנת למנוע העתקות במבחני ההסמכה ברפואה ובאחיות, כי איתרו אדם שעל גופו הוסלקה ערכת הקלטה ושמע, המשמשת לכאורה לצילום הבחינה ולקבלת תשובות אונליין.
החשוד, תושב לקיה בדרום בן 27, נעצר והועבר לחקירה בתחנת תל אביב צפון בחשד לקבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות והתחזות במטרה להונות. בבדיקת זהותו עלה החשד כי הזדהה בזהותו של אדם אחר אשר היה אמור להיבחן, באמצעות תעודת זהות מזויפת.
במקביל, אגף המשמעת של משרד הבריאות פתח בבדיקה נרחבת בעניינו תוך התייחסות חמורה לאירוע.
סרטון:
צילומים:דוברות המשטרה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.