הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לקראת ראש השנה: שוק האוכל בדיזנגוף סנטר יתקיים במתכונת חגיגית בימים חמישי ושישי, 18-19.9

חנה קקיאשוילי
צילום מתוך דף הפייסבוק דיזנגוף סנטר תל אביב
צילום מתוך דף הפייסבוק דיזנגוף סנטר תל אביב

שוק האוכל בדיזנגוף סנטר בתל אביב יתקשט באווירת חג לקראת ראש השנה. בימים חמישי ושישי הקרובים, 18-19 בספטמבר, יוכלו המבקרים ליהנות ממגוון רחב של מטעמים ומתוקים ממיטב דוכני השוק.

בין הדוכנים שישתתפו ביריד המיוחד לשנה החדשה ניתן יהיה למצוא את: דבש כנרת, העוגות של יפעת, קינוחי מקרון, הסינבון של אינסה בוטיק בייקרי, פרחי אביהו, ארוחות חג של הקובה העיראקית המקורית, הקוסקוס של גיורא, אלון עם אוכל מזרח תיכוני, האוכל הפרסי שחראזד, הלוחש לסירים עם אוכל טבעוני, קייטרינג מטע, הדוכן הירושלמי, הבשר המעושן של דוד סטון, מאפי אמפנדס, ג'חנון ומלווח, חצ'פורי האחיות, המלקטים עם גבינות, חלבה וחמוצים, בוסטון דלי, רושדי עם אוכל דרוזי, ד"ר טאקוס, ושוק הפירות והירקות של אושרי.

למי שלא יוכל להגיע למקום, קיימת אפשרות להזמין משלוחים מיריד האוכל דרך האפליקציות וולט, תן ביס ומשלוחה.







להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה