לזכר בתה שנרצחה בנובה: חני ריקרדו תציג את יצירתה המרגשת "קדיש לאוריה" בהיכל התרבות בתל אביב בחמישי 16.10

חני ריקרדו, אמה של אוריה ז"ל שנרצחה בפסטיבל נובה, יצרה אורטוריה מרגשת לזכרה בשם "קדיש לאוריה". ביצירה הייחודית, ריקרדו שוזרת את מילות הקדיש עם זיכרונות אישיים וחיבורים היסטוריים, החל מהשואה ועד לטבח שאירע ב-7 באוקטובר.
היצירה מתוארת כסמל לתקווה, אהבה ועמידה איתנה מול האנטישמיות. היא מהווה חיבור בין עבר, הווה ועתיד, וביטוי של הכאב וההתרסה מול האנטישמיות הגוברת.
האירוע יתקיים ביום חמישי, 16 באוקטובר 2025, באולם צוקר שבהיכל התרבות בתל אביב. לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים ניתן להיכנס לקישור: https://did.li/oP0TY.
בנוסף, נמסר כי חניון התרבות יהיה סגור בימים א'-ה' ומוצ"ש בין השעות 20:00 ל-21:00, ובימי שישי בין 12:00 ל-13:00. מומלץ להגיע מוקדם, שכן מאחרים יופנו לישיבה על בסיס מקום פנוי. מידע על חניונים חלופיים זמין באתר היכל התרבות.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.