מרכז רייך לאזרחים ותיקים בתל אביב מעדכן על פעילות המרכז בחגי תשרי

מרכז רייך לאזרחים ותיקים בתל אביב-יפו הודיע על לוח זמנים מיוחד לרגל ראש השנה המתקרב.
על פי ההודעה, המרכז יהיה סגור לפעילות בימים שני, שלישי ורביעי, בתאריכים 22-24 בספטמבר.
לצד זאת, יתקיימו מספר פעילויות תרבות לפני ואחרי החג:
ביום ראשון, 21 בספטמבר, בשעה 10:30, יתקיים חוג תנ"ך בנושא "דמותה של חנה", שיכלול עיון בהפטרה המרגשת של ראש השנה. את המפגש יעביר המרצה האורח אייל רוזנברג. עלות כניסה חד פעמית היא 25 ש"ח.
עוד ביום ראשון, 21 בספטמבר, בשעה 12:00, תתקיים הפעילות "שרים ביחד" - חבורת זמר חברתית בהנחייתה של רבקה מן. הכניסה לפעילות זו חופשית.
ביום חמישי, 25 בספטמבר, בשעה 11:00, יתקיים חוג אקטואליה והיסטוריה שיעסוק בהתחדשות ציונית וחגי ישראל. במסגרת החוג יוסבר כיצד ההתעוררות הציונית הביאה לחידוש רבים מחגי ישראל ושינתה את פניהם. את המפגש יעביר שמואל טל, ועלות הכניסה החד פעמית היא 25 ש"ח.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.