הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רון חולדאי על משבר הדיור בת"א-יפו: "כל תכנית למגורים בעיר תכיל דיור בהישג יד"; מעל 600 דירות מוזלות אושרו בשנה האחרונה

מערכת האתר
צילום מתוך דף הפייסבוק רון חולדאי
צילום מתוך דף הפייסבוק רון חולדאי

ראש עיריית תל אביב-יפו, רון חולדאי, מתייחס לאחד האתגרים הגדולים ביותר של העיר, נושא הדיור, ומציג את המדיניות העירונית להתמודדות עם הבעיה.

לדברי חולדאי, הדרך להתמודד עם האתגר היא באמצעות מדיניות ברורה ועקבית. "מדיניות עירונית שקובעת כי כל תכנית למגורים בעיר תכיל דיור בהישג יד. כך, נוכל להבטיח שגם צעירים, משפחות וסטודנטים ימשיכו לחיות כאן", מסר חולדאי.

עוד ציין ראש העירייה כי בשנה האחרונה אישרה הוועדה המקומית לתכנון ובנייה למעלה מ-600 דירות חדשות שיושכרו במחיר מופחת ולתקופה ארוכה. לדבריו, זהו צעד נוסף בדרך ליעד שהוצב - 10,000 דירות בהישג יד במחיר מופחת שיאוכלסו בעיר בתוך כעשור.

"זו משימה מאתגרת, אך המטרה היא לאפשר ולהקל על צעירים, משפחות וקהילות מגוונות, להמשיך ולגור בתל אביב-יפו", סיכם חולדאי.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לוואטסאפ חדשות מוסף נדל"ן דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה