יוזמה מרגשת: מכבי ת"א, פלאפון ושותפים נוספים השיקו פיילוט להנגשת משחקים לאוהדים עם עיוורון ולקויות ראייה באצטדיון בלומפילד

במהלך המשחק האחרון של מכבי תל אביב מול מכבי חיפה, התקיים פיילוט מיוחד שמטרתו להנגיש את חוויית המשחק לאוהדים עם עיוורון ולקויות ראייה. היוזמה התאפשרה באמצעות מערכת Bettear ותשתית G5 MAX של חברת פלאפון, כאשר משדרים שהוצבו באצטדיון אפשרו לאוהדים לקבל תיאור קולי עשיר של מהלכי המשחק.
הפרויקט הוא שיתוף פעולה של קרן מכבי, פלאפון, מרכז 'נא לגעת', המרכז לעיוור בישראל והיכלי הספורט אצטדיון בלומפילד. במועדון הכדורגל מציינים כי זוהי רק ההתחלה, ובקרוב צפויה להיפתח הרשמה להשתתפות במיזם גם במשחקים נוספים של הקבוצה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה



מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.