חשד להתפרצות וגניבת אקדח מרכב בדרום תל אביב: המשטרה עצרה חשוד בן 26 מגבעת שמואל ואיתרה את הנשק הגנוב

שוטרי תחנת שר"ת עצרו במהלך סוף השבוע חשוד בהתפרצות לרכב וגניבת אקדח ממנו בדרום תל אביב. האקדח אותר ונתפס על ידי השוטרים.
במהלך סוף השבוע האחרון התקבל דיווח במשטרת ישראל, אודות התפרצות לרכב ברחוב השרון בתל אביב. במהלך ההתפרצות נגנב מהרכב תיק ובתוכו אקדח.
מיד עם קבלת הדיווח, פעלו שוטרי הסיור ובלשים של תחנת שר"ת, בשיתוף לוחמי זרוע תל אביב במג"ב ואגף סל"ע של עיריית ת"א ותוך ביצוע פעולות חקירה רבות ומגוונות, הצליחו להגיע לזהותו של החשוד בהתפרצות לרכב ובגניבת האקדח. חקירה מקצועית הובילה את השוטרים למקום בו הוסתר האקדח.
החשוד בן 26, תושב גבעת שמואל, נעצר והועבר לחקירה. מעצרו הוארך על ידי בית משפט השלום בתל אביב עד למחר.
צילומים:דוברות המשטרה
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחמי הטיפש שמשאיר נשק ברכב, בניגוד לחוק ובניגוד לכל התנהלות סבירה ? לבטל לו את רישיון הנשק מיידית.12.10.25 14:25 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: