עצמאות אנרגטית בתל אביב-יפו: העירייה הקימה מתקן אגירת חשמל ראשון מסוגו בשכונת נווה אליעזר למקרי חירום

עיריית תל אביב-יפו הקימה מתקן אגירת חשמל ראשון מסוגו במרכז הקהילתי בשכונת נווה אליעזר, כחלק ממהלך לקידום עצמאות אנרגטית בעיר.
על פי העירייה, המתקן פועל כך שבמהלך הלילה, כאשר צריכת החשמל נמוכה, הוא "מושך" חשמל שאינו בשימוש מהרשת הארצית ואוגר אותו. חשמל זה ישמש במקרי חירום או עלטה עתידיים, ויוזרם למרכז הקהילתי כדי לספק לתושבים שירותים חיוניים כגון מיזוג אוויר, עמדות להטענת טלפונים ניידים ואפשרות לאחסון תרופות בקירור.
שכונת נווה אליעזר נבחרה לפיילוט בשל היותה שכונה ותיקה עם קשר חזק למרכז הקהילתי המקומי. המהלך הוא חלק מתפיסה רחבה יותר של עצמאות אנרגטית, על רקע שינויי האקלים הקיצוניים. בעירייה מציינים כי בכוונתם להרחיב את הפרויקט לשכונות נוספות בעיר בעתיד.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.