קולולם חוזר להיכל התרבות תל אביב: מופע אינטימי וקרוב יתקיים באולם צוקר ב-17.12.25

מיזם השירה ההמונית 'קולולם' חוזר לאולם צוקר בהיכל התרבות תל אביב, למופע המוגדר כאינטימי וקרוב. האירוע יתקיים ביום רביעי, 17 בדצמבר 2025.
המופע יכלול נגנים, מנצח/ת, ומאות קולות מהקהל, במטרה ליצור חווית שירה משותפת ומשחררת. לדברי המארגנים, מדובר בהזדמנות "לזכור איך זה מרגיש – להיות חלק ממשהו. משהו טוב. פשוט. ועוצמתי".
לפרטים נוספים ורכישת כרטיסים ניתן לגשת לאתר האינטרנט בקישור: https://did.li/436aa.
הקהל מתבקש להקדים את הגעתו, שכן מאחרים יופנו להושבה על בסיס מקום פנוי. כמו כן, יש לשים לב כי חניון התרבות סגור בימים א'-ה' ומוצ"ש בין השעות 20:00 – 21:00, ובימי ו' בין השעות 12:00 – 13:00. מידע על חניונים חלופיים ניתן למצוא באתר היכל התרבות.
בנוסף, היכל התרבות מציע למבקרים להירשם לרשימת התפוצה בחינם וליהנות מהנחות והטבות בלעדיות על מגוון מופעים.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות תל אביב-יפו להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.